Čokoládový vegan cake
Co budete potřebovat?
Ingredience:300 g špaldové mouky
70 g kakaa
100 g kokosového cukru
1/2 čl himalájské růžové soli
1/2 čl kypřícího prášku
1 čl prášku do pečiva
125 ml slunečnicového oleje
375 ml mandlového mléka
Na ozdobení:
100 g kvalitní čokolády
50 ml mandlového mléka
20 g lyofilizovaných malin
Suroviny
Product | Availability | Price | Quantity (pc) | ||
---|---|---|---|---|---|
Freeze Dried Raspberries 45g Code: 02.03.0002 Thanks to gentle processing, freeze-dried raspberries retain up to 90% of their original properties such as aroma, taste, colour and health… | In stock | 4,45 € | |||
Freeze Dried Raspberries 20g Code: 02.03.0001 Thanks to gentle processing, freeze-dried raspberries retain up to 90% of their original properties such as aroma, taste, colour and health… | In stock | 2,82 € |
Tenhle veganský koláč je z poctivých surovin. Neobsahuje vejce, mléko, máslo ani bílý rafinovaný cukr. Je překvapivě vláčný, příjemně proslazený kokosovým cukrem a pořádně čokoládový. Je výborný k odpolední kávě nebo i na oslavy.
Postup: Smíchejte nejprve suché ingredience a pak k nim vmíchejte mokré. Pečte v malé koláčové formě (cca 20 cm) vymazané kokosovým olejem na 175 °C 45 minut. Čokoládu rozmíchejte ve vařícím mléce a potřete s ní koláč. Zdobit můžete malinami.
"love nature, love yourself"