Napsáno 21.03.2023

Proč si kupovat proteinové tyčinky plné umělých sladidel, ztužených tuků a dalších nežádoucích ingrediencí, když si můžete připravit domácí, a to jen z 5ti čistě přírodních ingrediencí? Naše blogerka Tereza’s Diary pro vás vymyslela recept na arašídové proteinové tyčinky s čokoládou, tak ho vyzkoušejte a nezapomeňte se nám pochlubit s výsledkem!

Cizrnu dáme do mixéru a rozmixujeme ji na jemnou kaši. Přidáme zbývající ingredience a vše důkladně rozmixujeme (pokud je směs příliš suchá, přilijeme trochu vody). Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme do zapékací formy a dáme ji na 30 min ztuhnout do mrazáku. Poté ji vyndáme, přelijeme rozpuštěnou hořkou čokoládou a vrátíme zpět do mrazáku na 30 min. Na závěr už jen rozkrájíme na tyčinky a můžeme podávat!

"love nature, love yourself"