Zdravý velikonoční beránek

Zdravý velikonoční beránek

Postup

  1. Ze žloutků, změklého másla a 100 g palmového cukru vyšleháme kuchyňským robotem hladkou nadýchanou pěnu.

  2. Vyšleháme sníh z bílku se špetkou soli a postupně vmícháme zbytek cukru.

  3. Do vzniklé nadýchané pěny ze žloutků přimícháme postupně robotem tvaroh a rostlinné mléko.

  4. Do vzniklé hmoty přidáme mouku s práškem do pečiva.

  5. Na závěr pomalu vmícháme sníh z bílků, nastrouhaná jablka a brusinky.

  6. Pečeme v předem vymazané a moukou vysypané formě na 170 OC přibližně na 45 minut.

Na ozdobu nezapomeňte beránkovi kolem krku zavázat mašli. Pokud chcete mít beránka pocukrovaného, doporučujeme náš moučkový březový cukr xylitol moučkový cukr xylitol.

POZOR!

Záleží na velikosti formy. Pokud máte malou formu je lepší dát do formy méně těsta, aby nevyteklo.

                                                                     "love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...