ZDRAVÝ VEGANSKÝ “ŠTRŮDL”

ZDRAVÝ VEGANSKÝ “ŠTRŮDL”

Postup

Nejdříve si předehřejeme troubu na 180 °C.

Ve velké míse si smícháme všechny ingredience kromě jablek.

Polovinu směsi rovnoměrně rozprostřeme do zapékací formy vyložené pečícím papírem, navrch dáme plátky jablek a přidáme zbylou polovinu směsi.

Vše posypeme plátky mandlí a necháme péct přibližně 40 minut.

Poté směs necháme vychladnout, rozkrájíme na tyčinky a můžeme podávat!

                                                                   "love nature, love yourself"        

Tereza Šlancarová

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...