Zdravé marokánky bez cukru

Zdravé marokánky bez cukru

Postup

Všechny suroviny smícháme dohromady a lehce povaříme v rostlinném mléce.

Troubu předehřejeme na 175°C a na plech vyložený pečícím papírem lžící vytvoříme malé pacičky.

Na každou placičku dáme trochu zbylé směsi a stlačíme lžící. Pečeme 40–45 minut.

Po vychladnutí poléváme čokoládou rozehřátou ve vodní lázni s kokosovým olejem.

Věděli jste že?

Recept na marokánky má původ v Arábii a kromě oříšků, sušeného ovoce, medu, cukru, vanilky a kakaa obsahoval i hašiš?

                                                                                                  "love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...