Zdravé hraběnčiny řezy

Zdravé hraběnčiny řezy

Postup: Ze změklého másla, palmového cukru a žloutků vyšleháme robotem pěnu, do ní zapracujeme prosátou mouku (klidně znovu robotem, nemusíte se bát, jde to) s práškem do pečiva a přidáme 2 lžíce vody nebo rostlinného mléka. Větší polovinu těsta vtlačíme do formy (30 X 20) vymazané máslem a vysypané moukou, druhou polovinu těsta necháme odpočívat v ledničce.

Na těsto dáme nastrouhaná jablka smíchaná s ořechy, medem a skořicí. Pokud jsou jablka hodně šťavnatá, šťávu z nich “vyždímeme”. Následně vyšleháme bílky společně s octem a kukuřičným škrobem a vyšlehaný sníh z bílků dáme na jablka. Na závěr nastrouháme zbytek těsta a dáme péct na 45 minut na 180°C.

Možná se vám může zdát, že je recept pracný, ale uvidíte, že výsledek stojí rozhodně za to. 

                                                                                          "love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...