Dárek k nákupu nad 500 Kč - coffee shot dle vašeho výběru! Akce platí pouze 25. května.

Vánoční kašmírové cukroví CHAI

Co budete potřebovat

  • Vánoční cukroví můžeme péct bez cukru a přesto bude skvěle chutnat. Tenhle recept je toho důkazem. Sušené ovoce krásně těsto prosladí a směs koření CHAI provoní a dodá vánoční esenci. 

  • 2 pl chia semínek
  • 80 g sušeného ovoce (datle, fíky, meruňky) nakrájeného na kousky
  • 200 g mletých ovesných vloček
  • 30 g strouhaného kokosu
  • 2 pl kokosového oleje
  • 2 pl javorového sirupu
  • 2 čl masala koření 
  • (2 čl mleté skořice, 1,5 čl sušeného zázvoru, 1 čl kardamonu, 1 čl hřebíčku,
  • 1 čl pomerančové kůry, 1/2 čl černého pepře, 1/4 čl nového koření, 1/4 muškátového oříšku)
  • 1 čl kypřícího prášku bez fosfátů
  • 1/2 čl vanilkového extraktu
  • špetka jemné himalájské růžové soli

Postup:

Smícháme namočená chia semínka společně s namočeným a scezeným sušeným ovocem. Vypracujeme těsto, které necháme ztuhnout v lednici. 

Z těsta vyválíme placku 0,5 cm, kterou pokládáme na plech vyložený pečícím papírem.

Nakrájíme jí na čtverečky, které od sebe následně oddělíme.

Pečeme na 15-20 minut na 170°C.

"love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...