• Natu.cz
  • >
  • Recepty
  • >
  • TĚSTOVINY S KEŠU OŘECHY, PEČENOU DÝNÍ, HRÁŠKEM A KADEŘÁVKEM

TĚSTOVINY S KEŠU OŘECHY, PEČENOU DÝNÍ, HRÁŠKEM A KADEŘÁVKEM

TĚSTOVINY S KEŠU OŘECHY, PEČENOU DÝNÍ, HRÁŠKEM A KADEŘÁVKEM

Nejdříve si předehřejeme troubu na 200 °C. Nakrájenou dýni dáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme péct do změknutí cca 25 minut

Kadeřávek osmahneme společně s hráškem na troše vody a poté přilijeme tamari.

Promícháme a vaříme ještě cca 5 minut.

Těstoviny vaříme dle instrukcí na obale - cca 10 minut v horké vodě.

Uvařené těstoviny a opečenou dýni přidáme na pánev ke kadeřávku & hrášku a vše společně důkladně promícháme.

Směs přendáme do mísy, posypeme kešu ořechy, zalijeme tahini a můžeme podávat!

                                                           "love nature, love yourself"       

Tereza Šlancarová

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...