• Natu.cz
  • >
  • Recepty
  • >
  • ŠPAGETY Z MUNGO FAZOLÍ S KRÉMOVOU DÝŇOVOU OMÁČKOU

ŠPAGETY Z MUNGO FAZOLÍ S KRÉMOVOU DÝŇOVOU OMÁČKOU

ŠPAGETY Z MUNGO FAZOLÍ S KRÉMOVOU DÝŇOVOU OMÁČKOU

Postup

Dýni dáme do hrnce, zalijeme horkou vodou a vaříme do změknutí. Poté ji dáme do mixéru společně se všemi zbývajícími ingrediencemi na omáčku a rozmixujeme do krémové konzistence.

Těstoviny dáme do hrnce a vaříme dle instrukcí na obale - cca 7 min v horké vodě.

Na pánev nalijeme trochu vody a osmahneme špenát & hrášek. Přidáme uvařené těstoviny, přilijeme omáčku, vše důkladně promícháme a necháme společně vařit cca 5 min. Poté těstoviny přemístíme do mísy, přisypeme vlašské oříšky a můžeme podávat!

                                                                            "love nature, love yourself"         

Tereza Šlancarová

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...