Sójové boby s batáty

Co budete potřebovat

  • Na jaře, kdy se tělo potřebuje zbavit toxinů nahromaděných přes zimu je dobré zvážit vyřazení nebo omezení masa. Vyzkoušejte místo něj jako zdroj bílkovin sójové boby! Jsou sice časově náročnější na přípravu, ale výsledek stojí za to. Jsou velmi chutné a obsahují až 36 g bílkovin!

  • 300g sojových bobů přes noc namočených, vařených 1,5h
  • 1 cibule nakrájená
  • 1 lžíce GHÍ
  • 1 lžička korianru
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička kurkumy
  • 1 plechovka sekaných rajčat
  • 50 ml sojové smetany
  • 4 batáty

Batáty propíchněte vidličkou a pečte 80 min na 175°C.

Koření s cibulí osmahněte na rozpuštěném ghí, přidejte zbytek surovin a 10 minut povařte na mírném plameni.

Podávejte s pečenými batáty, klíčky a jarními bylinkami!

 

"love nature, love yourself"

 

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...