Sójové boby ala rizoto

Sójové boby ala rizoto

Suroviny

Nejdříve nechejte v hrnci s nepřilnavým dnem rozpustit ghí. Poté nechejte zesklovatět na hrubo nakrájenou cibuli a česnek na kolečka. Přidáme asafoetidu, papriku a čirokovou mouku.

Po asi 5 minutách vaření přidáme rajčata, sójové boby, propláchnutou rýži a přilijeme zhruba 750 ml vody a dochutíme solí.

Pod pokličkou necháme dojít na mírném plameni cca 40 min.

Asafoetida je aromatická pryskyřice kořene Ferula asafoetiada, kterému se někdy říká též ločidlo nebo čertovo lejno. Má velice příjemnou chuť a při vaření nahrazuje cibuli a časnek. Používá se ve skutečně malém množství.

"love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...