Rebarborový koláč špaldový

Rebarborový koláč špaldový

Postupně smíchejte všechny ingredience dohromady.

Vlijte těsto do malé koláčové formy o velikosti 20 cm.

Navrch dejte jahody, rebarboru a mandle.

Pečte 40 min na 180°C.

                                                                                                            "love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...