Využijte DOPRAVU ZDARMA při nákupu nad 699 Kč. Akce platí pouze od 30. do 31.3.

Raw “Snickers” tyčinky

Raw “Snickers” tyčinky

Postup

Kešu rozemeleme najemno, přidáme 2 lžíce rozpuštěného kokosového oleje a lžíci medu. Promícháme a rukama vtlačíme do pekáčku vyloženém pečícím papírem. Dáme do mrazáku.

Do mixéru si dáme mandle, datle, med, rozpuštěný kokosový olej, trochu vody a špetku soli. Rozmixujeme na “karamel”. Pokud je směs moc tuhá, přidáme ještě trochu vody.

Z mrazáku si vyndáme pekáček s kešu spodkem sušenek a na něj dáme tuto směs. Dáme opět do mrazáku minimálně na hodinu.

Připravíme si polevu - vysokoprocentní čokoládu rozpustíme spolu s ghí.

Po hodině vytáhneme zmraženou směs z mrazáku a nakrájíme na tyčinky, poté polejeme polevou a dáme opět zamrazit.         

 

                       

Lenka Nývltová

Lenka Nývltová

Miluji kvalitní jídlo a vaření a proto jsem se rozhodla založit blog, kde se snažím lidi inspirovat ke zdravému životnímu stylu, sportu, ale i cestování. Chtěla bych, aby lidé jedli opravdové jídlo, které nám dala příroda a které nám dělá dobře, protože zdraví máme jen jedno a je jen na nás, jak s ním naložíme. Moje recepty proto lidem ukazují, že je možné žít bez lepku, cukru a zpracovaných potravin plnohodnotně a bez omezování.

Další recepty autorky

Natu svět

Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...