PROTEIN PASTA S DÝNÍ A ŠPENÁTEM

PROTEIN PASTA S DÝNÍ A ŠPENÁTEM

Postup

Těstoviny uvařte dle návodu a dejte péct na kostičky nakrájenou dýni na 160 °C  15 minut.

Na ghí osmahněte česnek, přidejte nasekaná rajčata. Přidejte po 3 minutách uvařené těstoviny, špenát a promíchejte.

Na závěr přidejte sušená rajčata, osolte dle libosti. Podávejte s pečenou dýní a vlašskými ořechy.

TIP! Pokud vám nevadí cukr, přidejte lžíci kokosového cukru k rajčatům. Chuť rajčat se neutralizuje a výsledná chuť je mnohem lepší.

                                                                                                       "love nature, love yourself"         

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...