PROTEIN PASTA S DÝNÍ A ŠPENÁTEM

Co budete potřebovat

  • Vyzkoušejte náš TIP  jak pracovat s proteinovými těstovinami. Můžete je připravit podobně jako normální těstoviny, mají téměř shodné vlastnosti až na výživové hodnoty. Proteinové těstoviny jsou velmi bohaté na bílkoviny, obsahují 38% bílkovin. Po uvaření dle návodu na přípravu je stačí smíchat s jakoukoliv čerstvou, smaženou nebo pečenou zeleninou, kvalitním olejem. Dochutit dle libosti a přidat jakékoliv oříšky nebo ořechové krémy. Záleží na preferencích a na fantazii.

  • 1 balení adzuki špaget
  • 1 pl přepuštěného másla ghí
  • 4 stroužky česneku nakrájené
  • 2 rajčata nakrájená nadrobno
  • ¼ dýně hokkaido
  • 2 hrsti čerstvého špenátu
  • himalájská sůl
  • 3 sušená rajčata nakrájená na drobno
  • vlašské ořechy

Postup

Těstoviny uvařte dle návodu a dejte péct na kostičky nakrájenou dýni na 160 °C  15 minut.

Na ghí osmahněte česnek, přidejte nasekaná rajčata. Přidejte po 3 minutách uvařené těstoviny, špenát a promíchejte.

Na závěr přidejte sušená rajčata, osolte dle libosti. Podávejte s pečenou dýní a vlašskými ořechy.

 

TIP! Pokud vám nevadí cukr, přidejte lžíci kokosového cukru k rajčatům. Chuť rajčat se neutralizuje a výsledná chuť je mnohem lepší.

 

                                                                                                       "love nature, love yourself"         

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky
Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...