Makovo–pistáciový protein cake

Co budete potřebovat

  • Ingredience:
  • 250 g uvařených bílých fazolí nebo propláchnutých z 1 plechovky
  • 1 banán
  • 20 g mandlového proteinu
  • 100 ml bílků (bílky z 3 vajec)
  • lžička kypřícího prášku do pečiva bez fosfátů
  • Náplň:
  • 250 g tvarohu
  • 20 g pistácií
  • 100 ml rostlinného mléka
  • 20 g vanilkového nebo pistáciového pudingu
  • špetka stévie

Tenhle koláč je úžasný nejen chuťově, ale díky skvělému poměru perfektně zapadne, jak do objemových, tak do redukčních jídelníčků a nebo jen tak, pokud chcete mlsat bez výčitek a bez cukru. Díky vysokému obsahu bílkovin zasytí a krásně nakrmí svaly, které právě bílkoviny k růstu a udržení potřebují. 

 

Postup

  1. V mixéru rozmixujeme všechny ingredince.

  2. V míse smícháme ingredience na náplň.

  3. Do koláčové formy 18 cm vlijeme půl těsta, na to dáme tvarohovou náplň a přes to nalijeme zbytek těsta.

  4. Pečeme 180 °C 35 minut.

 

POZOR! Těsto se zdá být příliš tekuté, ale je to tak správně.

Recept inspirovaný bloggerkou VeruSfight.

"love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...