hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 14 hodnoceníPočet hvězdiček je 5 z 5
5.014 hodnocení

Přepuštěné máslo ghí natural 720ml

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 14 hodnoceníPočet hvězdiček je 5 z 5
5.014 hodnocení

Ghí neboli přepuštěné máslo lze použít jako náhradu jakéhokoli jiného tuku. Díky svému vysokému bodu kouřivosti se nepřepaluje, a při tepelné úpravě tak nevznikají pro tělo škodlivé látky. Má nezastupitelné místo v tradiční indické kuchyni a hodí se do redukčních jídelníčků. Ghí je přirozeně bezlepkové a neobsahuje laktózu. Více informací

Balení: 7.2 100 mlVýrobce: NATU Kód produktu: 02.09.0015

Bez lepku
Bez přidaného cukru
Natural
ČR produkt
Bez SO2
Bez laktózy
Skladem
(Dodání do 2 dnů)

399 Kč 55,41 Kč/100 ml

ks
Bez lepku
Bez přidaného cukru
Natural
ČR produkt
Bez SO2
Bez laktózy

Ghí neboli přepuštěné máslo lze použít jako náhradu jakéhokoli jiného tuku. Díky svému vysokému bodu kouřivosti se nepřepaluje, a při tepelné úpravě tak nevznikají pro tělo škodlivé látky. Má nezastupitelné místo v tradiční indické kuchyni a hodí se do redukčních jídelníčků. Ghí je přirozeně bezlepkové a neobsahuje laktózu. Více informací

Výrobce: NATU
Kód: 02.09.0015

Ghí neboli čistý máselný tuk vyrobený oddělením máselné bílkoviny od živočišného tuku se tradičně používá v teplé i studené kuchyni po celém světě. Přepuštěné máslo má výbornou chuť, snadno roztíratelnou a vstřebatelnou konzistenci, příjemné aroma. Oproti původnímu máslu, ze kterého bylo ghí přepuštěno, má vyšší bod kouřivosti (přibližně 200°C) a nemusí se skladovat v lednici, má delší trvanlivost.

Použití 

Ghí lze použít v teplé i studené kuchyni. Má nezastupitelné místo v tradiční indické kuchyni, která ho doporučuje pro přípravu vařených, pečených a smažených jídel. 

TIPY

S ghí můžete experimentovat dle libosti. Hodí se na přípravu nebo k doladění sladkých i slaných jídel. Přidejte do kaší, na lívance, na palačinky.

Věděli jste, že?

Ghí má díky svým účinkům využití i v ajurvédě, kde ho tradiční léčitelé využívají jako prostředek k vyřešení nejrůznějších typů onemocnění již 5000 let.

Země původu: Česká republika

Ghí neboli čistý máselný tuk vyrobený oddělením máselné bílkoviny od živočišného tuku se tradičně používá v teplé i studené kuchyni po celém světě. Přepuštěné máslo má výbornou chuť, snadno roztíratelnou a vstřebatelnou konzistenci, příjemné aroma.…

Více informací
Výhody
  • má všestranné využití v teplé i studené kuchyni
  • nemusí se skladovat v lednici
  • má vysoký bod kouřivosti, takže se skvěle hodí i na pečení
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g
Energetická hodnota 3740 kJ / 894 kcal
Tuky 99,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 70 g
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Bílkoviny 0,1 g
Sůl 0 g
Vlastnosti Bez lepkuBez přidaného cukruNaturalČR produktBez SO2Bez laktózy

Složení

Alergeny jsou vyznačeny tučně

bezvodý máselný tuk min. 99,8%.

Cuketové rizoto
Fit tvarohový koláč s drobenkou
Tipy a triky na snídaně a svačiny
Smoothie s maca
“piškoty” z ovesných vloček