Pomerančový chlebík z čirokové mouky

Pomerančový chlebík z čirokové mouky

Suroviny

Předehřejte si troubu na 175°C.

V j
edné míse vyšlehejte sníh z bílků, v druhé smíchejte pomerančovou šťávu, med, žloutky a rozmačkaný banán.

Ve třetí míse smíchejte všechny mouky, prášek do pečiva a špetku soli.

Sypkou směs opatrně přimíchejte k mokré směsi, důkladně promíchejte a opatrně za pomocí stěrky přidejte sníh.

Těsto rozdělte na dvě části – do jedné z nich opatrně přimíchejte kakao.
Do formy (např. na biskupský chlebíček) vyložené pečícím papírem střídavě vlévejte připravené těsta a celý chlebík pečeme asi 40 minut.

"love nature, love yourself"
Ažlběta Rohová

Ažlběta Rohová

Jmenuji se Betty, jsem studentkou zubního lékařství v Olomouci a mimo to, že svou školu nadevše zbožňuji a plním si tak svůj sen, jsem neskutečně posedlá vařením a focením. A to především všeho, co se tváří zdravě!

 

Můj blok My Healthy Moment vznikl zejména proto, aby nevěřícím lidem ukázala, že zdravě žít nemusí být v žádném případě nudné, ale naopak kouzelně zábavné. 

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...