POHODOVÝ CUKETOVÝ PERNÍK S KAROBEM

POHODOVÝ CUKETOVÝ PERNÍK S KAROBEM

Postup

  1. Smíchejte dohromady mouku, kokosový cukr, karob, skořici, kypřící prášek, sůl.

  2. V druhé míse smíchejte cuketu, jablka, vejce, rostlinné mléko.

  3. Přidejte druhou směs k první a promíchejte kuchyňským robotem.

  4. Pečte 30 minut na 160 °C.

Příprava čokolády

Ve vodní lázni nechte rozehřát čokoládu s kokosovým olejem. Poté přimíchejte ashwagandhu, rozetřete čokoládu po perníku a posypte rovnoměrně strouhaným kokosem. Ideálně nechte čokoládu ztuhnout v lednici po vychladnutí perníku.

                                                                                        "love nature, love yourself"               

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...