15% sleva na očistu těla zelenými potravinami. Akce platí od 22. do 28.2. nebo do vyprodání zásob.
Postup
Nejprve si připravíme dýňové pyré - dýni Hokkaido si rozkrojíme, zbavíme semínek a do měkka uvaříme.
Ručním mixérem si uvařenou dýni umixujeme a pyré máme hotové. 6 polévkových lžic pyré si smícháme s 4 nastrouhanými jablky, datlemi, rozpuštěným ghí a vajíčky, tyčovým mixérem z těchto ingrediencí vytvoříme jednolitou hmotu. Následně ručně přimícháme všechny sypké ingredience - kokosovou mouku, namleté vlašské ořechy, skořici, zázvor a vanilku.
Těsto nalijeme do dortové formy o průměru 20–22 cm a pečeme na 170 °C 35–40 minut.
Vychladlý korpus pomažeme mascarpone a navrch dáme směs s jablky, kterou si připravíme následovně. Jablka zbavíme jádřince a i se slupkou nakrájíme na malé kostičky. Na pánvičce si rozehřejeme 1 pl ghí a jablka orestujeme. Na pánev přidáme dýňové pyré, skořici, zázvor a dvě hrsti pekanových ořechů, což společně necháme dusit pod pokličkou cca 12 - 15 minut.
Všechny chutě se krásně spojí.
Směs nanášíme až vychladne, navrch můžeme ještě naskládat pekanové ořechy, fíky.
"love nature, love yourself"