Pistáciový dort s mákem

Pistáciový dort s mákem

Korpus

Smícháme 50g pistáciové a mandlové mouky, 50g máku, banán rozmačkaný vidličkou a 3 žloutky. Nakonec přimícháme sníh, který si vyšleháme z bílků. Těsto nalijeme do vymazané formy, rozhodně může být i kulatá - průměr cca 18-20 cm. Pečeme 30 minut na 170-180°C.

Krém

Smícháme 150g tučného tvarohu a 100g pistáciového másla, nanášíme na vychladlý korpus!

Ozdobíme dle chuti a fantazie :-).

                                                                                             "love nature, love yourself"

Karolína Nováková

Karolína Nováková

Zdravý životní styl ve všech podobách je něco, čemu už několik let věnuji maximum svého času. Výživové poradenství a řešení nejen váhy, ale i zdravotních problémů se stalo mou prací, kterou nadevše miluji a jídlu ve spojení se zdravím 100% důvěřuji. Zdravé vaření či pečení je u mě na denním pořádku a těší mě ukazovat druhým, že zdravé jídlo není v žádném případě jen rýže s masem, brokolice s brokolicí a obrovská nuda.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...