BIO bezlepkové těstoviny ze čtyř druhů luštěnin jsou skvělou volbou pro všechny příznivce vyváženého stravování. Luštěninové těstoviny jsou bohaté na obsah bílkovin a vlákniny.  Více informací

Protein Pasta Fusilli z luštěnin BIO 250 g

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 2 hodnoceníPočet hvězdiček je 5 z 5
5.02 hodnocení

BIO bezlepkové těstoviny ze čtyř druhů luštěnin jsou skvělou volbou pro všechny příznivce vyváženého stravování. Luštěninové těstoviny jsou bohaté na obsah bílkovin a vlákniny.  Více informací

Balení: 2.5 100 gVýrobce: NATU Kód produktu: 02.04.0087

BIO
Vegan
Bez lepku
Natural
Skladem

99 Kč 39,60 Kč/100 g

ks
Výrobce: NATU
Kód: 02.04.0087

Představujeme vám naši kolekci proteinových těstovin s vysokým obsahem rostlinných bílkovin. Vyrobeny jsou výhradně z luštěnin! Neobsahují sóju a jsou přirozeně bezlepkové. Díky tomu jsou oblíbené u veganů, sportovců i lidí trpící nesnášenlivostí na lepek. Vybírat můžete ze čtyř různých druhů těstovin, každý zpracován z jiného typu luštěnin (cizrna, hrách, červená čočka a mix luštěnin). Díky zdlouhavému procesu přípravy luštěniny často v jídelníčku chybí. Těstoviny z luštěnin jsou tak ideálním řešením. Skvěle chutnají, snadno se připravují a vy můžete mít příjem bílkovin jednoduše pod kontrolou. 

Fusilli jsou vyrobeny ze čtyř druhů luštěnin - z cizrny, z fazolí, ze zeleného hrachu a z červené čočky. S tmavě zelenými vřeteny vykouzlíte hravě vizuálně i chuťově přitažlivé jídlo. 

Tento produkt ocení i lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Označení BIO mohou nést pouze ty potraviny, které projdou přísným systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu.

Výhody

  • BIO kvalita

  • vysoký obsah rostlinných bílkovin (27%)

  • vysoký obsah vlákniny 

  • bez lepku a soji

  • snadná a rychlá příprava

  • využití jako u klasických těstovin

Doporučená příprava

Požadované množství těstovin vložte do vroucí osolené vody a vařte po dobu 4-5 minut. Hotové těstoviny sceďte a podávejte.

TIPY

Připravte si rychlé a jednoduché jídlo smícháním luštěninových těstovin s česnekem, petrželkou, chilli a trochou olivového oleje. V chladných měsících můžete fusilli přidat i do zeleninových polévek nebo kombinovat s dýní a artyčoky.

Věděli jste, že?

Dnes je známo na 300 druhů těstovin. Liší se mezi sebou tvarem i náplněmi, které mohou být kromě tradičních masových třeba i sýrové nebo zeleninové. V Čechách oblíbená vřetena mají italský název fusilli.

Složení:  25% BIO mouka z červené čočky, 25% BIO mouka ze zeleného hrachu, 25% BIO cizrnová mouka, 25% BIO mouka z fazolí. Může obsahovat stopy sóji.

Představujeme vám naši kolekci proteinových těstovin s vysokým obsahem rostlinných bílkovin. Vyrobeny jsou výhradně z luštěnin! Neobsahují sóju a jsou přirozeně bezlepkové. Díky tomu jsou oblíbené u veganů, sportovců i lidí trpící nesnášenlivostí na…

Více informací
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g
Energetická hodnota 1296 kJ / 307 kcal
Tuky 2,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 44 g
- z toho cukry 1,8 g
Vláknina 14 g
Bílkoviny 21 g
Sůl 0,01 g
Vlastnosti BIOVeganBez lepkuNatural
Tempehové kari
PROTEINOVÉ TĚSTOVINY S VEGANSKOU OMÁČKOU ALFREDO
JAK JEDNODUŠE ZVÝŠIT MNOŽSTVÍ BÍLKOVIN + 4 ZDRAVÉ RECEPTY