Ve dnech 12.-21.4. využijte zvýhodněné dopravy s PPL Parcelshop. Cena dopravy 24 Kč!

Míšina čokoláda Tmavá 58,5% Tanzanie s českými jahodami, kokosem a růžemi 50g

Sametově jemná čokoláda s českými jahodami, květy růží a trochou sušeného kokosu. Všechny Míšiny čokolády jsou vyráběny metodou Bean to Bar. Pro májovou limitku vybrány kakaové boby z Tanzanie s úžasnými ovocnými tóny. Více informací

Balení: 0.5 100 gVýrobce: Míšina čokoláda Kód produktu: 02.17.0180

Vegan
Bez lepku
Natural
ČR produkt
Bez laktózy
Skladem
(Dodání do 3 dnů)

135 Kč 270 Kč/100 g

ks
Vegan
Bez lepku
Natural
ČR produkt
Bez laktózy

Sametově jemná čokoláda s českými jahodami, květy růží a trochou sušeného kokosu. Všechny Míšiny čokolády jsou vyráběny metodou Bean to Bar. Pro májovou limitku vybrány kakaové boby z Tanzanie s úžasnými ovocnými tóny. Více informací

Kód: 02.17.0180

Tmavá čokoláda z výběrových BIO kakaových bobů z Tanzanie s jahodami vypěstovanými v Čechách, kokosem a květy damašských růží. Jahody a kokos se spolu s ostatními surovinami melou v kamenném mlýnu. Díky tomu se všechny chutě krásně propojí a čokoláda získá ovocno-kokosovou vůni a chuť. Sametově jemná čokoláda posypaná květy damašských růží si získá srdce všech žen.

Růže symbolizuje ženství a odrůda z Damašku patří mezi nejcennější rostliny na světě, krásně voní a má spoustu úžasných vlastností. 

Motiv růží zdobí i obal voňavé a křupavé čokolády. Poznejte i vy nezaměnitelnou chuť pravé čokolády a potěšte všechny svoje smysly.

Věděli jste, že:

Všechny Míšini čokolády jsou vyráběny metodou Bean to Bar, tj. vyrábí čokoládu přímo z kakaových bobů. A jak takový proces vypadá? Nejdříve si necháte dovézt ty nejlepší kakaové boby na světě, pečlivě je protřídíte, opražíte (různé boby vyžadují různou teplotu a dobu pražení), nadrtíte, odslupkujete a pak několik dní melete v melanžéru, mlýně s kamenným dnem a kamennými koly. Tak získáte kakaovou hmotu. Po odležení (staření), kdy ještě dobíhají započaté chuťové procesy, hmotu zahřejete, ochladíte a znovu zahřejete. Tomuto procesu se říká temperace a je to taková alchymie, kdy každý stupeň teploty hraje roli. Pak už jen rozpuštěnou ztemperovanou čokoládu nalejete do forem a po ztuhnutí vyklepnete a zabalíte. Dobře ztemperovaná čokoláda se krásně leskne a při odlomení hlasitě křupne. 

Tmavá čokoláda z výběrových BIO kakaových bobů z Tanzanie s jahodami vypěstovanými v Čechách, kokosem a květy damašských růží. Jahody a kokos se spolu s ostatními surovinami melou v kamenném mlýnu. Díky tomu se všechny chutě krásně propojí a…

Více informací
Výhody
  • jemná 58,5% hořká čokoláda s českými jahodami, růžemi a kokosem
  • vhodná pro děti
  • vyrobena metodou bean to bar
  • vegan, bez laktózy
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g
Energetická hodnota 2370 kJ/569 kcal
Tuky 41 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 25 g
Sacharidy 39 g
- z toho cukry 35 g
Bílkoviny 6,6 g
Sůl 0,2 g
Vlastnosti VeganBez lepkuNaturalČR produktBez laktózy

Složení

Alergeny jsou vyznačeny tučně

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené jahody, sušený kokos, sušené květy růží. Obsah kakaové sušiny nejméně 58,5 %.

Čím potěšit paní učitelku a mlsné jazýčky malých školáků