Mandlový cheesecake

Mandlový cheesecake

Tyčovým mixérem spolu smícháme všechny ingredience (ghí a mandlové máslo nesmí být z ledničky, aby měly tekutou konzistenci).

Vzniklým těstem vyložíme spodek dortové formy (18-20 cm), krém vylijeme na upečený korpus vyložený ovocem a pečeme 40 minut na 160 °C.

Korpus pečeme na 200 °C 12 minut.

Vychlazený dort libovolně ozdobíme madlovým máslem a vysokoprocentní čokoládou (cca 50g rozehřáto ve lžíci kokosového oleje.)

Ovoce a oříšky přidáme dle chuti.

                                                                                               "love nature, love yourself"

Karolína Nováková

Karolína Nováková

Zdravý životní styl ve všech podobách je něco, čemu už několik let věnuji maximum svého času. Výživové poradenství a řešení nejen váhy, ale i zdravotních problémů se stalo mou prací, kterou nadevše miluji a jídlu ve spojení se zdravím 100% důvěřuji. Zdravé vaření či pečení je u mě na denním pořádku a těší mě ukazovat druhým, že zdravé jídlo není v žádném případě jen rýže s masem, brokolice s brokolicí a obrovská nuda.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...