MANDLOVÉ MLÉKO ZE ŠPANĚLSKÝCH MANDLÍ

Co budete potřebovat

  • 1 hrnek španělských mandlí
  • 4 hrnky vody

Výroba domácího mandlového mléka není žádná věda a v lednici vydrží 3–5 dní. Je vhodné jako rostlinná náhrada mléka a chuťově je snad mnohem ještě lepší. Navíc díky španělským mandlím je příjemně nasládlé.

 

Postup

Ve výkonném mixéru rozmixujte předem namočené (aspoň 4 hodiny) a scezené mandle.

Poté přes plátýnko nebo sítko sceďte, výsledkem je lahodné mandlové mléko.

Do mixéru můžete přidat lžičku libovolného sladidla, špetku himalájské soli či vanilku dle chuti.

 

"love nature, love yourself"   

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...