Luxusní dýňová polévka

Luxusní dýňová polévka

Na másle Ghí osmažíme na drobno nakrájenou cibulku a nakrájenou neoloupanou dýni a zhruba 5 minut restujeme a osolíme. Poté zalijeme horkou vodou nebo vývarem a vaříme asi 15 min. Rozmixujeme dohladka ručním mixérem a dle potřeby přidáme vodu, případně ještě dosolíme.

Při podávání posypeme pražených dýňových semínek, pokapeme dýňovým olejem nebo rostlinnou smetanou a ozdobíme čerstvými bylinkami.



Pražená dýňová semínka můžeme připravit jednoduše na rozpálené pánvi bez přidání oleje. Za stálého míchání na mírném ohni čekáme až se semínka prohřejí a začnou pukat, poté ještě asi minutku mícháme a hned odstavíme z ohně. Takto připravená semínka se hodí nejen do dýňové polévky, ale můžete je použít třeba do salátů či k dochucení jakéhokoliv teplého či studeného pokrmu. 

"love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...