KRÉMOVÁ POLÉVKA S KADEŘÁVKEM

KRÉMOVÁ POLÉVKA S KADEŘÁVKEM

Postup

  1. Na ghí osmahněte do zlatova cibuli, česnek.

  2. Přidejte bramobory, vývar, koření, sůl a vařte přibližně 10 minut.

  3. Po dovaření brambor přidejte fazole a vařte další 3 minuty.

  4. Stáhněte z plotny a rozmixujte ponorným mixérem.

  5. Přidejte mandlové mléko a na menší kousky nakrájený kadeřávek a nechte dojít pod pokličkou.          

                                                                                    "love nature, love yourself"      

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...