Od 22. 10. 2020 zůstávají prodejny NATU otevřené (Holešovice, Bystřice). Na prodejnách nadále funguje vyzvedávání objednávek z e-shopu. 

Kukuřičná polenta

Co budete potřebovat

  • 200 g kukuřičné krupice hladké
  • 20 g dýňových semínek
  • 20 g sušených rajčat
  • 20 g slunečnicových semínek
  • 1 lžíce GHÍ
  • 1 lžíce soli
  • špetka kurkumy

Kukuřičná polenta je sice původem z Itálie, pochutnat si na ni můžete i u vás doma! Existuje několik způsobů, jak a z čeho si ji připravit. My pro vás máme TIP, jak ji jednoduše připravit z kukuřičné krupice. Doporučujeme podávat k salátu se sýrem!

 

1. Uvařte krupici podle návodu – 1 díl krupice na 3,5 dílu vody, vařit cca 20 minut.

2. Přidejte všechny ostatní ingredience a zamíchejte.

3. Na plech vyložený pečícím papírem rozetřete tenkou vrstvu vzniklé směsi. Pečte cca 15 min na 160°C. Pokrájejte na nepravidelné kousky a podávejte se salátem.


"love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autora
Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...