hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 2 hodnoceníPočet hvězdiček je 5 z 5
5.02 hodnocení

Kokosový cukr BIO 300g

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 2 hodnoceníPočet hvězdiček je 5 z 5
5.02 hodnocení

Relativně novým sladidlem je kokosový cukr, který se získává z okvětí kokosových palem. V dnešní době se stal oprávněnou konkurencí rafinovaného řepného cukru, oproti kterému má výrazně nižší glykemický index (Gl=35). Více informací

Balení: 3 100 gVýrobce: NATU Kód produktu: 02.13.0017

BIO
Vegan
Bez lepku
Natural
Bez laktózy
Skladem
(Dodání do 2 dnů)

116 Kč 38,66 Kč/100 g

ks
BIO
Vegan
Bez lepku
Natural
Bez laktózy

Relativně novým sladidlem je kokosový cukr, který se získává z okvětí kokosových palem. V dnešní době se stal oprávněnou konkurencí rafinovaného řepného cukru, oproti kterému má výrazně nižší glykemický index (Gl=35). Více informací

Výrobce: NATU
Kód: 02.13.0017

BIO kokosový cukr je nerafinované přírodní sladidlo, které se tradičně získává ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Kokosový cukr má lehce karamelovou chuť, vůni i barvu.

V Asii je používán již mnoho let jako sladidlo. Pomáhá udržovat stálé vnitřní prostředí a blahodárně působí na celý organismus.

Kokosový cukr, stejně jako jiné hnědé cukry, má tendenci tvrdnout. Jednak je to způsobené vyšším obsahem melasy, jednak to ovlivňuje kolísání vlhkosti podnebí v době sklizně a během přepravy. 

Využití

Kokosový cukr má podobnou sladivost jako klasický bílý cukr, takže jej v receptech lze nahradit v poměru 1:1. Můžete ho přidat do kaše, smoothie nebo do těsta při pečení.

Věděli jste, že?

Používáním přírodních cukrů přispíváte nejen zdraví ale i ekologii? Ekologická výhoda výroby kokosového cukru z květů kokosových palem spočívá v tom, že půda není narušována chemizací nebo každoroční orbou a okolní fauna a flora není postižena a vymícena jako při pěstování palem (např. palma olejná) na plantážích v monokulturách.

Země původu: Indonésie / Srí Lanka

BIO kokosový cukr je nerafinované přírodní sladidlo, které se tradičně získává ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Kokosový cukr má lehce karamelovou chuť, vůni i barvu. V Asii je používán již mnoho let jako sladidlo. Pomáhá udržovat…

Více informací
Výhody
  • přírodní BIO sladidlo z nektaru květů kokosové palmy
  • nízký glykemický index 35
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g
Energetická hodnota 1661 kJ / 391 kcal
Tuky 0,75 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 97 g
- z toho cukry 94 g
Vláknina 1,5 g
Bílkoviny 1,5 g
Sůl 0 g
Vlastnosti BIOVeganBez lepkuNaturalBez laktózy

Složení

Alergeny jsou vyznačeny tučně

100% BIO kokosový cukr

Brumíci
Nepečené & bezlepkové arašídové kuličky
Kakaové cupcakes
Cookies z arašídového másla
Čím si osladit život?
Domácí kečup slazený kokosovým cukrem