Kokosový cukr BIO 130g

Relativně novým sladidlem je kokosový cukr, který se získává z okvětí kokosových palem. V dnešní době se stal oprávněnou konkurencí rafinovaného řepného cukru, oproti kterému má výrazně nižší glykemický index (Gl=35). 

Bez lepku BIO Bez laktózy Natural Vegan
Výrobce
Natu
Kód skladu
02.13.0016
Dostupnost
skladem

BIO kokosový cukr je nerafinované přírodní sladidlo, které se tradičně získává ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Kokosový cukr má lehce karamelovou chuť, vůni i barvu.

Pomáhá udržovat stálé vnitřní prostředí a blahodárně působí na celý organismus.

Výhody

  • přírodní BIO sladidlo z nektaru květů kokosové palmy
  • nízký glykemický index 35
  • obsahuje minerální látky, antioxidanty

Využití

Kokosový cukr má  podobnou sladivost jako klasický bílý cukr, takže jej v receptech lze nahradit v poměru 1:1. Můžete ho přidat do kaše, smoothie nebo do těsta při pečení.

Věděli jste, že?

Používáním přírodních cukrů přispíváte nejen zdraví ale i ekologii? Ekologická výhoda výroby kokosového cukru z květů kokosových palem spočívá v tom, že půda není narušována chemizací nebo každoroční orbou a okolní fauna a flora není postižena a vymícena jako při pěstování palem (např. palma olejná) na plantážích v monokulturách.

Země původu: Indonésie / Srí Lanka

Složení: 100% BIO kokosový cukr

Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g

  • Energetická hodnota
    1661 kJ / 391 kcal
  • Tuky
    0,75 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny
    0,4 g
  • Sacharidy
    97 g
  • - z toho cukry
    94 g
  • Vláknina
    1,5 g
  • Bílkoviny
    1,5 g
  • Sůl
    0 g

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...