Jarní lehká polévka s quinoou

Jarní lehká polévka s quinoou

Postup

  1. Na oleji nebo na GHí necháme zesklovatět cibulku.

  2. Přidáme nakrájenou mrkev a propláchnutou quinou.

  3. Přidáme rajčata, snítky rozmarýnu a zalijeme vývarem. Vaříme 15 min.

  4. Přidáme řapíkatý celer, zelí, dosolíme. Vaříme 10 min.

  5. Přidáme na jemno nastrouhaný česnek, zázvor a šťávu z citronu a necháme pod pokličkou dojít.

TIP na závěr: Pokud jíte maso, skvěle se do polévky při servírování hodí tuňák zakápnutý šťávou z citronu.

"love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...