JABLEČNÝ PERNÍK

JABLEČNÝ PERNÍK

Postup

Kešu ořechy si nameleme v hladkou mouku, přidáme ostatní sypké ingredience - karob, skořici, perníkové koření a špetku soli.

Vejce si ručním mixérem vyšleháme se zakysanou smetanou, přidáme rozehřátý kokosový olej a smíchané sypké ingredience.

Nakonec do těsta přimícháme nastrouhaná jablka, vše spolu důkladně promícháme a těsto nalijeme na plech vystlaným pečícím papírem.

Pečeme 45 minut na 170 °C.

                                                                                                 "love nature, love yourself"         

Karolína Nováková

Karolína Nováková

Zdravý životní styl ve všech podobách je něco, čemu už několik let věnuji maximum svého času. Výživové poradenství a řešení nejen váhy, ale i zdravotních problémů se stalo mou prací, kterou nadevše miluji a jídlu ve spojení se zdravím 100% důvěřuji. Zdravé vaření či pečení je u mě na denním pořádku a těší mě ukazovat druhým, že zdravé jídlo není v žádném případě jen rýže s masem, brokolice s brokolicí a obrovská nuda.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...