Jablečný jáhelník

Jablečný jáhelník

Postup:

Jáhly vaříme na mírném plameni než získáme kašovitou konzistenci, trvá to přibližně 25 minut. Mezitím předehřejeme troubu na 180°C. Do hotové kaše vmícháme med a sůl.

Jablečnou směs získáme smícháním jablek, skořice a rozinek. Máslem vymažeme buďto malou koláčovou formu nebo čtvercovou formu 20x20 a následně vrstvíme jáhelník.

První vrstva je menší část kaše, druhá vrstva je jablečná směs a poslední je druhá část kaše. Vše uhladíme stěrkou a pečeme 45 minut dozlatova. 

                                                  

                                                    

                                                                                                     "love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...