JABLEČNÝ CRUMBLE

JABLEČNÝ CRUMBLE

Postup

Troubu si předehřejeme na 175 °C. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme a plátky. Mandle spaříme horkou vodou, oloupeme a rozmixujeme.

V misce jablka smícháme s kokosovým cukrem, mletými mandlemi, skořicí a vanilkou.

Poté tuto směs dáme do zapékací misky.

Připravíme si posypku: pořádně smícháme namleté pekanové ořechy s kokosovými chipsy, mletými mandlemi, skořicí a medem (popřípadě kokosovým olejem).

Posypeme jablka a dáme zapéct do trouby na 175 °C na cca 20 - 25 minut. Necháme vychladnout cca 15 minut a ihned podáváme.

Dobrou chuť!

 "love nature, love yourself"      

Lenka Nývltová

Lenka Nývltová

Miluji kvalitní jídlo a vaření a proto jsem se rozhodla založit blog, kde se snažím lidi inspirovat ke zdravému životnímu stylu, sportu, ale i cestování. Chtěla bych, aby lidé jedli opravdové jídlo, které nám dala příroda a které nám dělá dobře, protože zdraví máme jen jedno a je jen na nás, jak s ním naložíme. Moje recepty proto lidem ukazují, že je možné žít bez lepku, cukru a zpracovaných potravin plnohodnotně a bez omezování.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...