• Natu.cz
  • >
  • HOVĚZÍ PLÁTKY SE ZELENÝM HRACHEM A DÝŇOVÝM PYRÉM V POMALÉM HRNCI

HOVĚZÍ PLÁTKY SE ZELENÝM HRACHEM A DÝŇOVÝM PYRÉM V POMALÉM HRNCI

Postup

  1. Na pánvi na másle z obou stran osmahneme osoloné plátky hovězího, poté přendáme do pomalého hrnce.

  2. Na rozpálené pánvi osmahneme nakrájenou cibuli a dýni.

  3. Přidáme všechno koření a po osmahnutí přendáme do pomalého hrnce k hovězím plátkům.

  4. Vše vaříme na vodě 4 hodiny.

  5. Po dovaření scedíme a vyndáme plátky masa a koření.

  6. Dýňové pyré připravíme rozmixováním dýně, cibule a části vývaru. Můžeme přidat lžičku miso pasty.

  7. Servírujeme plátky se salátem, hrachem a dýňovým pyrém.

                                                                                    "love nature, love yourself"                 

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...