• Natu.cz
  • >
  • Recepty
  • >
  • HOVĚZÍ PLÁTKY SE ZELENÝM HRACHEM A DÝŇOVÝM PYRÉM V POMALÉM HRNCI

HOVĚZÍ PLÁTKY SE ZELENÝM HRACHEM A DÝŇOVÝM PYRÉM V POMALÉM HRNCI

Co budete potřebovat

  • 400 g libového předního hovězího z volného chovu
  • 250 ml horké vody
  • 3 kuličky pepře
  • 3 kuličky nového koření
  • 1 čl sladké papriky
  • 10 g másla
  • 1 čl himalájské soli
  • 1 cibule
  • 1 malá dýně hokkaido
  • 350 g předem namočeného a následně uvařeného zeleného hrachu
  • zelený salát
  • (1 čl místo pasty)

Luštěniny v kombinaci s libovým hovězím masem dodají tělu plnohodnotné spektrum bílkovin a s dýňovým pyré tvoří vyvážené jídlo. Recept je zdravý, jednoduchý a hodí se pro přípravu oběda i večeře až pro 4 osoby.

 

Postup

  1. Na pánvi na másle z obou stran osmahneme osoloné plátky hovězího, poté přendáme do pomalého hrnce.

  2. Na rozpálené pánvi osmahneme nakrájenou cibuli a dýni.

  3. Přidáme všechno koření a po osmahnutí přendáme do pomalého hrnce k hovězím plátkům.

  4. Vše vaříme na vodě 4 hodiny.

  5. Po dovaření scedíme a vyndáme plátky masa a koření.

  6. Dýňové pyré připravíme rozmixováním dýně, cibule a části vývaru. Můžeme přidat lžičku miso pasty.

  7. Servírujeme plátky se salátem, hrachem a dýňovým pyrém.

 

"love nature, love yourself"                 

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...