TOM CHAi Indian Masala Honeybush 60g

Čajová směs Indian Masala Honeybush vás zklidní a pomůže s uvolněním po celodenní práci. Chutná medově, ovocně a díky absenci kofeinu je skvělou volbou pro odpolední a večerní popíjení. Více informací

Balení: 0.6 100 g Kód produktu: 02.12.0079

Vegan
Natural
Skladem
(Dodání do 4 dnů)

8,94 € 14,90 €/100 g

ks
Vegan
Natural

Čajová směs Indian Masala Honeybush vás zklidní a pomůže s uvolněním po celodenní práci. Chutná medově, ovocně a díky absenci kofeinu je skvělou volbou pro odpolední a večerní popíjení. Více informací

Výrobce: TOM CHAi
Kód: 02.12.0079

Indian Masala Honeybush od TOM CHAi je originální směs koření a jihoafrického keře Honeybush pro přípravu lahodného orientálního nápoje. Díky absenci kofeinu krásně zklidní a pomůže svojí medovou chutí uvolnit se po celodenní práci.

Čaj obsahuje tradiční směs koření Masala, což je výběr koření ideálního pro prohřátí organismu. TOM CHAi Indian Masala obsahuje zázvor, kardamom, skořici, badyán, hřebíček a pepř. Čaj má příjemnou intenzivní vůni, prohřívá studené ruce i nohy a díky medové chuti Hoenybush je velmi lahodný.

Honeybush je africký keř bohatý na minerální látky, ze kterého si především ženy rády připravují čaj. Je přirozeně bez kofeinu a má výbornou chuť. Čaj je vhodný pro přípravu kdykoliv během dne i navečer před spaním.

Základní příprava šálku čaje:

1 vrchovatou čajovou lžičku směsi (4 g) zalijte 250 ml vroucí vody. Nechte louhovat 3-5 minut. Čím déle louhujete, tím je masala chai silnější a výraznější. Pak už stačí jen scedit a vychutnat si úžasnou vůni a chuť. Můžete udělat i dva nálevy. Pro stejně výraznou chuť ji jen déle louhujte, ideálně 5 až 10 minut.

Ledová varianta masala čaje (350 ml)

Co budete potřebovat:

  • 1 vrchovatá lžička směsi Indian Masala Honeybush (4 g)
  • 350 ml chlazené vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička cukru nebo alternativního sladidla (jaggery, čekankový sirup nebo med) (7 g)
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy (7 ml)
  • snítka máty a plátky citrónu na ozdobení
  • led

Postup: Přiveďte k varu 150 ml vody a přidejte do ní čajovou směs s cukrem. Vařte 10 až 15 minut, pak sceďte do skleničky a přilijte vychlazenou vodu a doplňte kostkami ledu. Nakonec přidejte citrónovou šťávu a sklenici s ledovým čajem dozdobte plátky citrónu a snítkou máty.

Věděli jste, že:

V Indii se můžete setkat s několika variantami masala chai. V každém státě mají jiné poměry použitého koření a někdy se liší i skladbou. Například v Kašmíru připravují masalu ze zeleného čaje.

Indian Masala Honeybush od TOM CHAi je originální směs koření a jihoafrického keře Honeybush pro přípravu lahodného orientálního nápoje. Díky absenci kofeinu krásně zklidní a pomůže svojí medovou chutí uvolnit se po celodenní práci. Čaj obsahuje…

Více informací
Výhody
  • orientální čajová směs po vzoru indické masaly
  • medová chuť a ovocná vůně
  • přirozeně bez kofeinu

Složení

Alergeny jsou vyznačeny tučně

Honeybush (Cyclopia intermedia), zázvor, kardamom, skořice, badyán, hřebíček, pepř.

Podzimní kouzlo termosky NATU