AKCE 1+1 na všechny BIO tyčinky Bora.

Svěží 50% mléčná čokoláda z výběrových kakaových bobů ze západní Ugandy. Voní a chutná po sladkém karamelu, fících a oříšcích. Zkusíte limitku od Míšiny čokolády? Více informací

Míšina čokoláda Mléčná 50% v jarním obalu 50g

Svěží 50% mléčná čokoláda z výběrových kakaových bobů ze západní Ugandy. Voní a chutná po sladkém karamelu, fících a oříšcích. Zkusíte limitku od Míšiny čokolády? Více informací

Balení: 0.5 100 gVýrobce: Míšina čokoláda Kód produktu: 02.17.0169

Bez lepku
ČR produkt
Skladem

5,67 € 11,34 €/100 g

ks
Kód: 02.17.0169

Mléčná čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů Semuliki Forest z oblasti Bundibugyo v západní UganděJedná se o sdružení 1000 malých farmářů, kakaové boby jsou centrálně fermentovány 6-7 dní a sušeny na slunci 6-8 dní.

V čokoládě ucítíte tóny karamelu, fíků, oříšků a skořice.

Kvalitní čokoláda je superpotravina, která vám dodá energii a obsahuje řadu zdraví prospěšných látek. Poznej i ty nezaměnitelnou chuť pravé čokolády a potěš všechny svoje smysly.

Věděli jste, že:

Všechny Míšini čokolády jsou vyráběny metodou Bean to Bar, tj. vyrábí čokoládu přímo z kakaových bobů. A jak takový proces vypadá? Nejdříve si necháte dovézt ty nejlepší kakaové boby na světě, pečlivě je protřídíte, opražíte (různé boby vyžadují různou teplotu a dobu pražení), nadrtíte, odslupkujete a pak několik dní melete v melanžéru, mlýně s kamenným dnem a kamennými koly. Tak získáte kakaovou hmotu. Po odležení (staření), kdy ještě dobíhají započaté chuťové procesy, hmotu zahřejete, ochladíte a znovu zahřejete. Tomuto procesu se říká temperace a je to taková alchymie, kdy každý stupeň teploty hraje roli. Pak už jen rozpuštěnou ztemperovanou čokoládu nalejete do forem a po ztuhnutí vyklepnete a zabalíte. Dobře ztemperovaná čokoláda se krásně leskne a při odlomení hlasitě křupne. 

Mléčná čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů Semuliki Forest z oblasti Bundibugyo v západní Ugandě. Jedná se o sdružení 1000 malých farmářů, kakaové boby jsou centrálně fermentovány 6-7 dní a sušeny na slunci 6-8 dní. V čokoládě…

Více informací
Výhody
  • obsah kakaové sušiny 50 %
  • vyrobená metodou bean to bar
  • single origin
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g
Energetická hodnota 2500 kJ/602 kcal
Tuky 45 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 27 g
Sacharidy 37 g
- z toho cukry 35 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 0,2 g
Vlastnosti Bez lepkuČR produkt

Složení

Alergeny jsou vyznačeny tučně

kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, třtinový cukr. Obsah kakaové sušiny nejméně 50 %.