Ovesné sušenky s Natunetou
Napsáno 22.12.2020
4 polévkové lžíce javorového sirupu
4 polévkové lžíce kokosového oleje
50 g Natunety
30 g hořké čokolády
30 g drcených lískových ořechů
Co budete potřebovat?
150 g ovesné mouky4 polévkové lžíce javorového sirupu
4 polévkové lžíce kokosového oleje
50 g Natunety
30 g hořké čokolády
30 g drcených lískových ořechů
Suroviny
| Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Lískové ořechy pražené Tonda 200g Kód: 02.01.0008 Výběrové lískové ořechy Tonda z italské Kampánie vynikají nasládlou chutí. Díky pražení bez oleje krásně křupou a intenzivně voní. Prémiová… | Skladem | 5,674 € |
Nestihli jste letos upéct žádné cukroví? Nebo jste naopak už stihli všechno sníst? Ať už je to jakkoliv, máme pro vás záchranu! Ovesné sušenky se úplně rozplývají na jazyku a Natuneta, aneb čokoládová bomba s jemně mletými kakaovými boby a lískovými ořechy, je naprosto perfektně doplňuje. Dobrou chuť!
Ovesnou mouku dáme do misky. Přilijeme javorový sirup & kokosový olej a důkladně promícháme. Vzniklé těsto vyválíme na tenkou placku, ze které vykrajovátkem vykrájíme sušenky. Sušenky dáme na 20 min ztuhnout do mrazáku. Poté sušenky vyndáme z mrazáku a na 1/2 z nich naneseme Natunetu. Přiklopíme je druhou polovinou, kterou zalijeme lžičkou rozpuštěné hořké čokolády. Navrch nasypeme drcené lískové ořechy a sušenky dáme zpět do mrazáku na závěrečných 15 min. Dobrou chuť!
"love nature, love yourself"
