Akce 3+1 zdarma na lyo jahody 20g, lyo maliny 20g a všechny lyo mixy. Akce platí do 29.1.2021
To, že jsou ořechová másla výborným zdrojem zdravých tuků, je dnes známá věc. Ale v čem jsou naše másla tak jedinečná? Chceme, abyste měli skvělý přehled o tom, co si koupíte, a proto vám poodkryjeme tajemství naší výroby a zároveň objasníme, proč mají másla NATU tak lahodnou chuť a jemnou konzistenci.
V NATU jsme zpočátku pracovali pouze se suchými plody, ořechy a semínky. Vybírali jsme opravdu ty nejkvalitnější dovozce, kteří splňovali naše vysoké požadavky na kvalitu. Poté jsme se rozhodli z těchto plodů vyrábět vlastní ořechová másla, která nebudou podléhat žádným kompromisům.
Kvalita se odvíjí od metody výroby
Výběr stroje pro výrobu ořechového másla byl teprve ten pravý oříšek. Nakoupili jsme jich hned několik a s nadšením je testovali. Bohužel nastoupilo velké zklamání, protože většina strojů nevyhovovala našim požadavkům. Stroje máslo přehřívaly, nechávaly velké kusy ořechů, nebo vytvářely hmotu, kterou byste těžko identifikovali jako máslo. Díky této zkušenosti jsme se utvrdili v tom, že základem musí být kvalitní surovina. Pokud byly plody čerstvé a plné olejů, měli jsme z poloviny vyhráno.
Kdo hledá, ten najde!
Nakonec jsme přece jen našli to pravé ořechové. Dostali jsme se k jedinečnému stroji, který jako jediný zpracoval suroviny šetrným způsobem. Díky němu nejsou ořechy znehodnocovány a neztrácejí cenné látky a živiny. Nedochází k přehřívání nad 42 °C, čímž je splněn základní požadavek pro RAW výrobu. Tyto kvality naleznete u podobných výrobků v České republice opravdu jen zřídka, ne-li vůbec. Stačí jen otevřít sklenici a přesvědčit se – plná ořechová vůně, jemná konzistence a lahodná chuť vás hned oslní.
Čím jsou másla NATU jedinečná?
Zapomeňte na předsudky!
Když se řekne ořechové máslo, mnoho z nás si představí otylého Američana, který si máslem promazává burger nebo toast s marmeládou. Můžeme vás ujistit, že pomazánky této kvality nemají s naším máslem vůbec nic společného. Pravé ořechové máslo je totiž darem přírody a to z mnoha důvodů:
A jak si můžeme na ořechovém másle pochutnat?
Vždy, když zapojujeme do jídelníčku něco nového, nemáme takový přehled, jak surovinu využít. Uplatnění ořechového másla rozhodně nekončí lžičkou v puse. Celkově si od teď můžete udělat pokrmy nejen zdravější, ale i chuťově zajímavější.
1) Chutné snídaně - do kaší, smoothies, namazat na chleba (vhodné k marmeládě nebo sýru), do ochucených mlék nebo na palačinky či lívance
2) Rychlá svačinka - do tvarohů a jogurtů, na tousty, přípravu pomazánek, promazání sušenek
3) Netradiční hlavní jídlo - ochucení omáček - na sladko i slano, ve spojení např. se sójovou omáčkou, přidání do jíšky, do zálivky na saláty nebo rizota nebo do krémových polévek
4) Neodolatelné dezerty a moučníky - ochucení krémů i těsta – zlepšuje celkovou konzistenci a jemnost, do zmrzliny, ledové kávy, mléčných koktejlů
Sečteno a podtrženo, nabízíme vám jedinečnou možnost udělat něco pro své zdraví, pochutnat si a stát se nevšedním kuchařem. Rok hledání, testování a dřiny se tedy vyplatil. Dnes si u nás můžete vybrat z mnoha jednodruhových másel - arašídové, mandlové, pistáciové, kešu nebo lískooříškové. Tyto dobroty vysoké kvality připravujeme jak z pražených tak nepražených ořechů. Brzy také uvedeme na trh speciální ořechová másla s příchutěmi pro opravdové labužníky! Do kokosovo-makadamového másla s lyo malinami se zamiluje snad každý.
NATU ořechová másla můžete přijít také ochutnat! Pravidelně nás najdete na trzích na Jiřáku, kde vám nabídneme i další naše poklady z přírody. Přesné termíny najdete zde.
"love nature, love yourself"