DOMÁCÍ KEČUP SLAZENÝ KOKOSOVÝM CUKREM

DOMÁCÍ KEČUP SLAZENÝ KOKOSOVÝM CUKREM

Postup

  1. Rajčata, jablka a cibuli dáme do hrnce se silným dnem a začneme vařit.

  2. Po 5 minutách přidáme sladkou papriku, ocet a všechno koření. Poznámka - Koření ideálně dejte do sítka na čaj, aby se vám lépe po dovaření vyndavalo.

  3. Vařte 1 hodinu pod pokličkou.  

  4. Přidejte cukr a sůl a vařte dalších 20 minut.

  5. Stáhněte z plotny a důkladně rozmixujte ponorným mixérem.

  6. Ihned nalévejte do čistých zavařovacích sklenic, zkontrolujte vždy čisté okraje a pevně zavíčkujte.

  7. Sklenice otočte dnem vzhůru.

Budete-li chtít, aby byl kečup opravdu jemný bez semínek z rajčat, můžete ještě přecedit, ale není to nutné! Někdo rajčata před vařením i zbavuje slupky, ale také to není nutné.

Na závěr se doporučuje sklenice zavařit, ale kečup určitě vydrží 3 měsíce i bez zavaření.

Kečup je ještě lepší než kupovaný. Má krásnou barvu, konzistenci, vůni a chuť. Výborně se hodí k dochucování jídel nebo klasicky s těstovinami a se sýrem.

Vyzkoušejte verzi s protein pasta NATU protein pasta.                                                     

                                                                        "love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...