ČOKOLÁDOVÝ VEGAN CAKE

ČOKOLÁDOVÝ VEGAN CAKE

Postup

Smíchejte nejprve suché ingredience a pak k nim vmíchejte mokré.

Pečte v malé koláčové formě (cca 20 cm) vymazané kokosovým olejem na 175 °C 45 minut.

Čokoládu rozmíchejte ve vařícím mléce a potřete s ní koláč. Zdobit můžete malinami.

                                                                                           "love nature, love yourself"         

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...