ČOKOLÁDOVÝ VEGAN CAKE

Co budete potřebovat

  • Ingredience:
  • 300 g špaldové mouky
  • 70 g kakaa
  • 100 g kokosového cukru
  • 1/2 čl himalájské růžové soli
  • 1/2 čl kypřícího prášku
  • 1 čl prášku do pečiva
  • 125 ml slunečnicového oleje
  • 375 ml mandlového mléka
  • Na ozdobení:
  • 100 g kvalitní čokolády
  • 50 ml mandlového mléka
  • 20 g lyofilizovaných malin

Tenhle veganský koláč je z poctivých surovin. Neobsahuje vejce, mléko, máslo ani bílý rafinovaný cukr. Je překvapivě vláčný, příjemně proslazený kokosovým cukrem a pořádně čokoládový. Je výborný k odpolední kávě nebo i na oslavy. 

 

Postup

Smíchejte nejprve suché ingredience a pak k nim vmíchejte mokré.

Pečte v malé koláčové formě (cca 20 cm) vymazané kokosovým olejem na 175 °C 45 minut.

Čokoládu rozmíchejte ve vařícím mléce a potřete s ní koláč. Zdobit můžete malinami.

 

"love nature, love yourself"         

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...