CIZRNOVÁ BÁBOVKA S KAROBEM

CIZRNOVÁ BÁBOVKA S KAROBEM

Postup

  1. Nejprve dohladka rozmixujeme cizrnu ponorným nebo klasickým velmi výkonným mixérem.

  2. Smícháme vzniklou hmotu robotem s ostatními ingrediencemi do hladka.

  3. Směs vlijeme do vymazané formy na bábovku.

  4. Pečeme na 160 °C cca 60 minut.

  5. Bábovku přelijeme rozehřátou čokoládou ve vodní lázni s kokosovým olejem.

  "love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...