Dárek k nákupu nad 500 Kč - coffee shot dle vašeho výběru! Akce platí pouze 25. května.

BOUNTY NICE CREAM

Ochutnejte skvělý recept od Terezy Šlancarové.

Co budete potřebovat

  • Na zmrzlinu:
  • 3 mražené banány
  • 2 polévkové lžíce strouhaného kokosu
  • špetka vanilkového aroma
  • Na čokoládovou polevu:
  • 2 polévkové lžíce karobu
  • kokosové chipsy s kakaem

Postup

Nejdříve si připravíme čokoládovou polevu - karob dáme do hrnku společně s trochou vody, promícháme a necháme chvíli odležet.

Všechny ingredience na zmrzlinu dáme do mixéru a rozmixujeme do krémové konzistence (případně dolijeme trochou vody).

Zmrzlinu přemístíme do misky, zalijeme ji polevou, posypeme kokosovými chipsy a můžeme podávat!

 

"love nature, love yourself"        

Tereza Šlancarová

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Další recepty autorky

Natu svět

Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...