Banánový chlebík z dýňové mouky

Co budete potřebovat

  • 2 rozmačkané banány
  • 150 g dýňové mouky
  • 30 g arašídového másla
  • 3 vejce
  • 120 g bílého jogurtu
  • 3 lžičky prášku do pečiva bez fosfátů

Na trhu je dnes k dostání mnoho chutných a zdravých alternativ oproti bílé mouce, které nejen že neškodí, ale dodávají tělu potřebné živiny! Sáhněte například po dýňové! Krásně voní a dodává těstu zajímavou zelenou barvou.

 

Z bílků vyšlehejte sníh a přimíchejte k ostatním ingrediencím. Doslaďte podle chuti a nalijeme do formy vyložené pečícím papírem.

Pečte ve formě na biskupský chlebíček zhruba 25 minut na 180°C.

TIP: Doporučujeme podávat s arašídovým máslem a ovocem.

 

"love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky
Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...