Banánová bábovka z dýňové mouky

Co budete potřebovat

  • 320 g dýňové mouky
  • 30 g otrub
  • lžička jedlé sody
  • lžíce kokosového oleje
  • 3 banány
  • 3 vejce
  • 180 ml rostlinného mléka
  • 50 g cukru

Dýňovou mouku jsme si oblíbili nejen pro výborné pečící vlastnosti, ale především pro její úžasné výživové vlastnosti. Je bohatá na bílkoviny, vitamín E a je přirozeně bezlepková. Těstu dodá krásně zelenou barvu, příjemnou vůni i chuť.

 

1. Rozmixujte banány, vejce, mléko a olej.

2. Přidejte sypké suroviny a vyšlehejte kuchyňským robotem.

3. Pečte ve formě na bábovku na 180°C po dobu 45 min.

 

"love nature, love yourself"

NATU

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Další recepty autorky

Natu svět

Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...