Ovesné sušenky s Natunetou
Napsáno 22.12.2020
4 polévkové lžíce javorového sirupu
4 polévkové lžíce kokosového oleje
50 g Natunety
30 g hořké čokolády
30 g drcených lískových ořechů
Co budete potřebovat?
150 g ovesné mouky4 polévkové lžíce javorového sirupu
4 polévkové lžíce kokosového oleje
50 g Natunety
30 g hořké čokolády
30 g drcených lískových ořechů
Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
Lískové ořechy 200g Kód: 02.01.0008 Plody lísky obecné jsou bohaté na rostlinné tuky a vlákninu. Dodávají velké množství energie a skvěle chutnají. | Skladem | 99 Kč | |||
Kokosový olej BIO 250ml Kód: 02.14.0029 Kokosový olej je v posledních letech jeden z nejoblíbenějších rostlinných tuků. Mohou za to zejména jeho výživové vlastnosti a všestrannost… | Skladem | 165 Kč |
Nestihli jste letos upéct žádné cukroví? Nebo jste naopak už stihli všechno sníst? Ať už je to jakkoliv, máme pro vás záchranu! Ovesné sušenky se úplně rozplývají na jazyku a Natuneta, aneb čokoládová bomba s jemně mletými kakaovými boby a lískovými ořechy, je naprosto perfektně doplňuje. Dobrou chuť!
Ovesnou mouku dáme do misky. Přilijeme javorový sirup & kokosový olej a důkladně promícháme. Vzniklé těsto vyválíme na tenkou placku, ze které vykrajovátkem vykrájíme sušenky. Sušenky dáme na 20 min ztuhnout do mrazáku. Poté sušenky vyndáme z mrazáku a na 1/2 z nich naneseme Natunetu. Přiklopíme je druhou polovinou, kterou zalijeme lžičkou rozpuštěné hořké čokolády. Navrch nasypeme drcené lískové ořechy a sušenky dáme zpět do mrazáku na závěrečných 15 min. Dobrou chuť!
"love nature, love yourself"