Ve dnech 12.-21.4. využijte zvýhodněné dopravy s PPL Parcelshop. Cena dopravy 24 Kč!

Napsáno 22.12.2020

Co budete potřebovat?

150 g ovesné mouky
4 polévkové lžíce javorového sirupu
4 polévkové lžíce kokosového oleje
50 g Natunety
30 g hořké čokolády
30 g drcených lískových ořechů

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Lískové ořechy 200g Lískové ořechy 200g Kód: 02.01.0008 Počet hvězdiček je 5 z 5 Plody lísky obecné jsou bohaté na rostlinné tuky a vlákninu. Dodávají velké množství energie a skvěle chutnají. Skladem 89 Kč 
Kokosový olej BIO 250ml Kokosový olej BIO 250ml Kód: 02.14.0029 Počet hvězdiček je 5 z 5 Kokosový olej je v posledních letech jeden z nejoblíbenějších rostlinných tuků. Mohou za to zejména jeho výživové vlastnosti a všestrannost… Skladem 165 Kč 

Nestihli jste letos upéct žádné cukroví? Nebo jste naopak už stihli všechno sníst? Ať už je to jakkoliv, máme pro vás záchranu! Ovesné sušenky se úplně rozplývají na jazyku a Natuneta, aneb čokoládová bomba s jemně mletými kakaovými boby a lískovými ořechy, je naprosto perfektně doplňuje. Dobrou chuť!

Ovesnou mouku dáme do misky. Přilijeme javorový sirup & kokosový olej a důkladně promícháme. Vzniklé těsto vyválíme na tenkou placku, ze které vykrajovátkem vykrájíme sušenky. Sušenky dáme na 20 min ztuhnout do mrazáku. Poté sušenky vyndáme z mrazáku a na 1/2 z nich naneseme Natunetu. Přiklopíme je druhou polovinou, kterou zalijeme lžičkou rozpuštěné hořké čokolády. Navrch nasypeme drcené lískové ořechy a sušenky dáme zpět do mrazáku na závěrečných 15 min. Dobrou chuť!

"love nature, love yourself"

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Více článků autora