Doražte za námi o víkendu do Plzně! První ročník Vegan food festivalu, na který si přivezeme naší novinku - Arašídový krém s čokoládou.

Sladké krekry

Co budete potřebovat

  • na menší pekáček:
  • 50g ovesných vloček
  • 2 lžičky arašídového másla
  • 2 lžičky kokosového oleje
  • Lžička medu
  • 1/2 lžičky vanilkového extraktu
  • borůvková marmeláda

Jednoduché, rychlé a budou je milovat i děti. Na tyto sladké krekry z ovesných vloček budete potřebovat jen pár ingrediencí, ale i tak udělají velkou parádu. Ne ale na dlouho - nebezpečně rychle totiž mizí. Dobrou chuť!

Formu si vyložíme pečícím papírem. Polovinu ovesných vloček si rozmixujeme. Do jedné mísy si dáme všechny ovesné vločky. V jiné (nejlépe skleněné) misce si rozehřejeme na pár vteřin v mikrovlnce med, kokosový olej a arašídové máslo. Zamícháme a přidáme vanilkový extrakt. Vše smícháme a uděláme si sypké těsto. 2/3 tohoto těsta vmačkáme pevně do formy. Tuto vrstvu potřeme opatrně borůvkovou marmeládou a zasypeme zbytkem směsi. Pečeme na 200 stupňů, 25 min. Po úplném vyhladnutí rozkrájíme a můžeme podávat.

"love nature, love yourself"

Kristýna Chadrabová

Kristýna Chadrabová

Jmenuji ji se Kristýna a už od mala jsem po vzoru mamky ráda pekla. V roce 2017 mi byla zjištěna celiakie. Ze začátku jsem z toho nebyla nadšená, ale po čase jsem si v tom našla krásnou zálibu. 

Začala jsem nad tím přemýšlet jako nad něčím výjimečným. Díky celiakii jsem objevila spoustu nových surovin i přátel, co mají stejný problém. Bezlepkové pečení, je teď něco, co mě naplňuje.

Další recepty autora
Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...