Protein Pasta Fusilli z luštěnin BIO 250 g

BIO bezlepkové těstoviny ze čtyř druhů luštěnin jsou skvělou volbou pro všechny příznivce vyváženého stravování. Luštěninové těstoviny jsou bohaté na obsah bílkovin a vlákniny. 

Vegan Natural Bez lepku BIO
Výrobce
Natu
Kód skladu
02.04.0087
Dostupnost
skladem
Novinka
Protein Pasta Fusilli z luštěnin BIO 250 g
Protein Pasta Fusilli z luštěnin BIO 250 g

Představujeme vám naši kolekci proteinových těstovin s vysokým obsahem rostlinných bílkovin. Vyrobeny jsou výhradně z luštěnin! Neobsahují sóju a jsou přirozeně bezlepkové. Díky tomu jsou oblíbené u veganů, sportovců i lidí trpící nesnášenlivostí na lepek. Vybírat můžete ze čtyř různých druhů těstovin, každý zpracován z jiného typu luštěnin (cizrna, hrách, červená čočka a mix luštěnin). Díky zdlouhavému procesu přípravy luštěniny často v jídelníčku chybí. Těstoviny z luštěnin jsou tak ideálním řešením. Skvěle chutnají, snadno se připravují a vy můžete mít příjem bílkovin jednoduše pod kontrolou. 

Fusilli jsou vyrobeny ze čtyř druhů luštěnin - z cizrny, z fazolí, ze zeleného hrachu a z červené čočky. S tmavě zelenými vřeteny vykouzlíte hravě vizuálně i chuťově přitažlivé jídlo. 

Tento produkt ocení i lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Označení BIO mohou nést pouze ty potraviny, které projdou přísným systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu.

Výhody

  • BIO kvalita

  • vysoký obsah rostlinných bílkovin (27%)

  • vysoký obsah vlákniny 

  • bez lepku a soji

  • snadná a rychlá příprava

  • využití jako u klasických těstovin

Doporučená příprava

Požadované množství těstovin vložte do vroucí osolené vody a vařte po dobu 4-5 minut. Hotové těstoviny sceďte a podávejte.

TIPY

Připravte si rychlé a jednoduché jídlo smícháním luštěninových těstovin s česnekem, petrželkou, chilli a trochou olivového oleje. V chladných měsících můžete fusilli přidat i do zeleninových polévek nebo kombinovat s dýní a artyčoky.

Věděli jste, že?

Dnes je známo na 300 druhů těstovin. Liší se mezi sebou tvarem i náplněmi, které mohou být kromě tradičních masových třeba i sýrové nebo zeleninové. V Čechách oblíbená vřetena mají italský název fusilli.

Složení:  25% BIO mouka z červené čočky, 25% BIO mouka ze zeleného hrachu, 25% BIO cizrnová mouka, 25% BIO mouka z fazolí. Může obsahovat stopy sóji.

Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g

  • Energetická hodnota
    1296 kJ / 307 kcal
  • Tuky
    2,3 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny
    0,4 g
  • Sacharidy
    44 g
  • - z toho cukry
    1,8 g
  • Vláknina
    14 g
  • Bílkoviny
    21 g
  • Sůl
    0,01 g

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...