Perníkové lívance

Co budete potřebovat

  • 50 g ovesných vloček

  • 120 g banánu
  • 150 ml mandlového mléka
  • 1 čajová lžička kypřícího prášku
  • 1 čajová perníkového koření
  • 1 čajová lžička skořice

Suroviny

Zvládne je připravit opravdu každý, a to navíc během pár minut. Vyžadují jen pár základních ingrediencí, jsou výživné, zasytí a díky jejich slaďoučké, perníkové chuti se ráno stane vaší nejoblíbenější částí dne! 

Všechny ingredience dáme do mixéru, důkladně je rozmixujeme a vzniklou směs necháme pár minut odstát. Poté vždy nabereme přibližně dvě polévkové lžíce směsi a lívance opékáme na nepřilnavé pánvi cca 3 min z obou stran. Na závěr už jen dozdobíme (doporučujeme mandlovým krémem) a můžeme podávat! 

 "love nature, love yourself"

Tereza Šlancarová

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Další recepty autora
Realizace e-shopu TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...