K nákupu vybrané kosmetiky značky CZECH CAVIAR dárek ZDARMA v hodnotě 599 Kč. Platí do vyprodání zásob.

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 29 hodnoceníPočet hvězdiček je 4 z 5
4.029 hodnocení

Lyofilizované mango BIO 45g

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 29 hodnoceníPočet hvězdiček je 4 z 5
4.029 hodnocení

Naše první mrazem sušené BIO ovoce! Okuste prvotřídní kvalitu v podobě křupavých kostek manga z Peru. Více informací

Balení: 0.45 100 gVýrobce: NATU Kód produktu: 02.03.0046

BIO
RAW
Bez přidaného cukru
Natural
Bez SO2
Vyprodáno
(Dodání do 4 dnů)

106 Kč 235,55 Kč/100 g

BIO
RAW
Bez přidaného cukru
Natural
Bez SO2

Naše první mrazem sušené BIO ovoce! Okuste prvotřídní kvalitu v podobě křupavých kostek manga z Peru. Více informací

Výrobce: NATU
Kód: 02.03.0046

Dopřejte si kousek exotiky kdykoli vás přepadne chuť na něco sladkého. Lyo mango je jedno z našich nejsladších druhů ovoce a navíc nádherně voní a křupe :)

Lyofilizace nebo-li sušení mrazem, je revoluční a zároveň nejšetrnější metoda sušení ovoce. Díky ní si ovoce zachová svůj původní vzhled, přirozenou plnou chuť a vůni. Na 1 kg mrazem sušeného ovoce je spotřebováno přibližně 6-7 kg ovoce čerstvého.

Mango má oválný tvar a jeho slupka hraje mnoha barvami od zelené, přeš žlutou, oranžovou, červenou až po temně fialové odstíny. Uprostřed plodu je ploché, oválné a nejedlé semeno obalené tvrdými vlákny. Mango má velmi specifickou chuť, může připomínat aromatičtější broskev.

Víte, jak probíhá lyofilizace?

V sušící komoře se čerstvý plod hluboce zmrazí až na -100 °C. Poté přichází první fáze sušení. Zvyšuje se teplota zpět k nule a díky podtlaku 50 až 100 Pa obsažená voda v ovoci se postupně odpařuje a zachytává se v kondenzační komoře. Při poslední části lyofilizace se odstraní zbývající vlhkost a plod získá svou křupavou konzistenci.

Sušené mango má široké využití:

  • hodí se do müsli, snídaňových kaší a jogurtu
  • samotné nebo v kombinaci s jiným mrazem sušeným ovocem poslouží jako rychlá a výživná svačina
  • díky své povaze najde uplatnění i v RAW receptech

Země původu: Peru

Dopřejte si kousek exotiky kdykoli vás přepadne chuť na něco sladkého. Lyo mango je jedno z našich nejsladších druhů ovoce a navíc nádherně voní a křupe :) Lyofilizace nebo-li sušení mrazem, je revoluční a zároveň nejšetrnější metoda sušení…

Více informací
Výhody
  • BIO kvalita
  • vysoký obsah vlákniny
  • bez přidaného cukru (obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry z ovoce)
  • lehké, křupavé a plné chuti
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g
Energetická hodnota 1493 kJ / 357 kcal
Tuky 1,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 89 g
- z toho cukry 79 g
Vláknina 10,7 g
Bílkoviny 3,6 g
Sůl 0,02 g
Vlastnosti BIORAWBez přidaného cukruNaturalBez SO2

Složení

Alergeny jsou vyznačeny tučně

100% BIO mrazem sušené mango

Superfood kaše s acerolou a se zázvorem
Vše o lyofilizaci + 3 zdravé recepty